Wulfeman

Member
  • Content count

    73
  • Joined

  • Last visited

About Wulfeman

  • Rank
    Becoming Kewl
  • Birthday

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    usa

More Info

  • Device
    Note 5 SM-N920R4
  1. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N920R4/ this migh thelp too.
  2. if we could get our rom deodexed then we should be able to use it. http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960
  3. here it is https://www.dropbox.com/s/gmtour1f59c3y9q/out.pit?dl=0
  4. Well i tried the method in the link and i got to us cellular splash screen at boot then hung, oh well it was worth a shot. Guess ill wait till someone with more skill comes up with a flashable zip.
  5. I ran it because i didnt want to wipe my phone of all my apps. i have over 200 non stock apps on my phone... you know how many times i have put in my username and password to drop box.. messing with my phones rom.. lol.. big pain in my arse.
  6. The method described in the link also deodex's all of my apps and puts them in a recovery zip .. Im sure you dont want my apps installed on you phone??!!
  7. i see Titanium Backup only deodex's the apk's and not the framework.. bummer. thought you were on to something irub1out.. dang it! Well maybe ill try flashing the file i made using the methods described in the link.
  8. Also from what i can tell you cant install xposed framework on a stock rom unless its deodexed. http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3113463
  9. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2374008 let me know if it works.. i have made the files but i havent flashed it yet. I need my phone to much during the week for work.
  10. Mine connect right back up, just tried it. Have you looked at the advanced settings in Wifi. i thought trying to factory reset it then clear cache in twrp would help.. nope. frustrated!Just reflash in Odin and start over using the newest twrp and supersu. That's what I would do.Did i just say that? Well that worked.
  11. Mine connect right back up, just tried it. Have you looked at the advanced settings in Wifi. i thought trying to factory reset it then clear cache in twrp would help.. nope. frustrated!
  12. Mine connect right back up, just tried it. Have you looked at the advanced settings in Wifi. yes i have.. i have "network notification" checked and "always allow scanning" checked. "sort by" signal strength and "keep Wi-Fi on during sleep" always.
  13. Anyone having problems with wifi not auto connecting after reboot of the new LP 5.0? If so how to fix? It will always ask me for the password. Ive tried several apps from google play to fix.. no luck. I tried deleting the wifi config file in the /data/wifi/ folder. tried unchecking - back and restore in the phone settings. no luck.
  14. Well i figured it out. If you have reactive lock on in the security menu it will not root. I was able to use the odin 3.07 that was in the zip file of chainfire's autoroot.