Sign in to follow this  
Coolasice

Sim card not detedted

Recommended Posts

I am starting to get completely random Sim detection errors that force me to reboot. Anyone seen this before? Is it possibly a failing Sim port? I'm on latest firmware rooted.

Sent from my SCH-R970 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am starting to get completely random Sim detection errors that force me to reboot. Anyone seen this before? Is it possibly a failing Sim port? I'm on latest firmware rooted.

Sent from my SCH-R970 using Tapatalk

Tried removing, cleaning with alcohol, and reinstalling?

Asked uscc?

Sent from my SM-G900R4 (klteusc) running CM13 5.22.16 official with xposed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tried removing, cleaning with alcohol, and reinstalling?

Asked uscc?

Sent from my SM-G900R4 (klteusc) running CM13 5.22.16 official with xposed

Took it out and wiped it down. Hasn't come back since

Sent from my SCH-R970 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Took it out and wiped it down. Hasn't come back since

Sent from my SCH-R970 using Tapatalk

Awesome!

Sent from my SM-G900R4 (klteusc) running CM13 5.22.16 official with xposed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this